Free shipping from €60
Ordered before 23:59 = delivered tomorrow
Score 4.5 based on 1829 reviews
50,000+ satisfied customers were there before you

Powered by HuraTips.Com

 • Free shipping from €60,-
 • Fast delivery: 1-3 days
 • Score 4.5 based on 1829 reviews
 • 50,000+ satisfied customers were there before you
 • Cart 0

  KookGigant winkel in Apeldoorn!

  Ontdek KookGigant in Apeldoorn!

  Welkom bij KookGigant, waar koken een belevenis wordt! Sinds onze bescheiden start in 2019 als online webshop hebben we een mooie reis doorgemaakt. Wij zijn ontzettend hard gegroeid. En nu, vijf jaar verder, openen wij met trots onze allereerste fysieke experience store in het hart van Apeldoorn!

  Bij KookGigant draait alles om jouw kookpassie. Of je nu een beginnende thuiskok bent of een doorgewinterde chef, wij bieden een breed scala aan producten om jouw culinaire creativiteit tot leven te brengen. Van keukenapparatuur tot kookgerei, van serviesgoed tot handige accessoires - je vindt het allemaal bij ons.

  Wat ons echt speciaal maakt? Onze mix van eigen merken en bekende grote merken. Bij KookGigant geloven we in diversiteit, zodat we voor iedereen iets te bieden hebben.

  Kom jij deze zomer ons assortiment ontdekken in de Hoofdstraat van Apeldoorn? Wij hopen begin juli onze deuren te openen! We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze nieuwe winkel en je te inspireren met onze producten. Houd ook onze volgende blog in de gaten voor meer informatie over onze feestelijke opening. Tot snel!

  PS: Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk het hier https://www.kookgigant.nl/
  Leave a comment

  Please note, comments must be approved before they are published